hot-stone massage

De hot-stone massage is een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul oliën. Met als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest!

duo-behandelingen

Gezellig met zijn twee genieten en ontspannen terwijl uw huid professioneel behandeld wordt, in onze sfeervolle duo-ruimte. Duo behandelingen kunnen voor alle comfort zone gelaatsbehandelingen, hot-stone massages, relaxbehandelingen en comfort zone arrangementen. Prijs x2.

hot-stone massage

De hot-stone massage is een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul oliën. Met als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest!

duo-behandelingen

Gezellig met zijn twee genieten en ontspannen terwijl uw huid professioneel behandeld wordt, in onze sfeervolle duo-ruimte. Duo behandelingen kunnen voor alle comfort zone gelaatsbehandelingen, hot-stone massages, relaxbehandelingen en comfort zone arrangementen. Prijs x2.