Ons team van

PROFESSIONELE SCHOONHEIDSSPECIALISTES

Sophie

Zaakvoerder, onthaal, verkoop en advies

Freja

Gespecialiseerd in definitieve ontharing (telkens op donderdag)

Emmely

Gespecialiseerd in de liftmassage en huidverbetering

Nathalie

Gespecialiseerd in wimperextentions en huidverbetering

Sabien
Sabien

Gespecialiseerd in gelishnagels, gelaat, relax-en duo behandelingen

Michelle

Gespecialiseerd in gelaat, relax-en duo behandelingen

Volg ons op

Facebook

En blijf op de hoogte van onze acties!

Bezoek onze paginaBezoek onze pagina

Het instituut doet je stralen! Telkens ik thuis kom , voel ik mij mooi, verzorgd, gelukkig en ontspannen. Sophie en haar team nemen altijd de tijd om ons op een professionele en aangename manier te behandelen. Één van jullie vele kwaliteiten is vooral dat jullie tijd maken voor de persoon voor u!

Evelien

Schoonheidsinstituut Anne-Sophie probeert al haar klanten altijd tevreden te stellen. Iedere schoonheidsspecialiste heeft een eigen specialiteit, ze werken verzorgd en zijn altijd even vriendelijk. Als je gestrest binnenkomt kom je zeker en vast relaxed en tevreden terug buiten!

Els

wat ik bijzonder apprecieer bij Schoonheidsinstituut Anne-Sophie is het warme onthaal, steeds met een glimlach, de professionele uitstraling van iedereen die er werkt én het eerlijke advies dat je krijgt. Zij werken écht op maat van hun klanten. Ik heb de indruk dat ze me kennen en dat geeft me een goed gevoel 🙂

Bénédicte

Sophie en haar team begeleiden elke klant op maat! Ze staan open voor de wensen van de klant. Van epilaties tot de specialiteiten, alles gebeurt er met de hoogste zorg. Verwennerij met de puntjes op de 'i'. Je vindt er ook trendy accessoires die je outfit net dat tikkeltje meer geven!

Romanie

k beschouw het team als een stukje van mijn Wereld dat mijn vertrouwen waard is! Je voelt dat dit team voor eenzelfde doel staat: jouw verwennen en professioneel tegemoet komen. Je krijgt steeds een duidelijk advies en je wordt in de vrijheid gelaten om jouw keuze te bepalen! Voetreflexmassage is voor mij de meest relaxerende massage die ook het langst blijft nazinderen.

Catherine