HUIDVERBETERING

Geneo+ is een systeem waarmee we twee verschillende huidverbeterende behandelingen kunnen geven:

1. De Oxygeneo behandeling voor een mooie, effen en  heldere huid.

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering! De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in een korte behandeltijd.   Resultaat zie en voel je na één behandeling, een kuur is aangewezen om te starten voor een echte huidverbetering en langdurig resultaat !  Daarna kan je het resultaat behouden met 1 behandeling per maand of 6 wekelijks.

We bespreken en kiezen de oxypod/behandeling die voor u best past :
– BALANCE : voor de gemengde huid
– REVIVE : anti-aging, anti-rimpel
– ILLUMINATE : doffe huid,  tegen hyperpigmentatie
– HYDRATE : droge vochtarme huid
– DETOX : alle huidtypes
GLAM : nieuwste oxypod voor een ongelooflijke Glow ! Ideaal voor een feest, communie, speciale gelegenheid

2. De Tripollar behandeling voor een huidversteviging.

EXTRA: Bovendien kunnen we de Oxygeneo uitbreiden met de Tripollar radiofrequentie voor wie tevens huidverstrakking wenst ?! De 4-in-1 super facial. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat, rimpelvermindering en versteviging van de gelaatscontouren. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan bij een kuur* van 4 tot 6 behandelingen. Tripollar kan als alleenstaande behandeling of in combinatie met de oxygeneo. Meer info op www.geneo.nu

ERVAAR DE 3 OF 4-IN-1 SUPER FACIAL: EXFOLIATE + INFUSE + OXYGENATE + TRIPOLLAR

Exfolieert & hydrateert. Herstelt het huidvolume. Geeft een jeugdige uitstraling. Verhoogt de collageenproductie. Reduceert hyperpigmentatie. Verbetert de celvernieuwing. Vermindert zichtbaarheid van rimpels. Verbetert de huidtextuur. Vernauwt poriën.

Oxygeneo ‘come and go’ 3-in-1 superfacial ’40 €79
 incl. onzuiverheden verwijderen, epilatie wb ’60 € 89
Kuur van 3 behandelingen (10 dagen tussen) €240
Oxygeneo + Tripollar combinatie behandeling ‘4 in 1’ ’60 € 106
 incl. onzuiverheden verwijderen, epilatie wb ’80 €116
Kuur van 3 behandelingen (10 dagen tussen) €300