HUIDVERBETERING

Geneo+ is een systeem waarmee we twee verschillende huidverbeterende behandelingen kunnen geven:

1. De Oxygeneo behandeling voor een effen heldere huid.

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering! De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je om de 5 à 6 weken herhalen. Voor wie een daadwerkelijke huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur* van min. 3 behandelingen.

2. De Tripollar behandeling voor een huidversteviging.

EXTRA: Bovendien kunnen we de Oxygeneo uitbreiden met de Tripllar radiofrequentie voor wie tevens huidverstrakking wenst ?! De 4-in-1 super facial. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat, rimpelvermindering en versteviging van de gelaatscontouren. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan bij een kuur* van 4 tot 6 behandelingen. Tripollar kan als alleenstaande behandeling of in combinatie met de oxygeneo. Meer info op www.geneo.nu

ERVAAR DE 3 OF 4-IN-1 SUPER FACIAL: EXFOLIATE + INFUSE + OXYGENATE + TRIPOLLAR

Exfolieert & hydrateert. Herstelt het huidvolume. Geeft een jeugdige uitstraling. Verhoogt de collageenproductie. Reduceert hyper-pigmentatie. Verbetert de celvernieuwing. Vermindert zichtbaarheid van rimpels. Verbetert de huidstextuur. Vernauwt poriën.

Oxygeneo (microdermabrasie) of Tripollar (huidversteviging) ’40 €64
+ incl. onzuiverheden verwijderen, epilatie wb en massage ’55 € 84
KUUR Oxygeneo 3 weken na elkaar 1 behandeling €180
Oxygeneo + Tripollar combinatie behandeling ‘4 in 1’ ’55 € 84
+ incl. onzuiverheden verwijderen, epilatie wb en massage ’80 € 94
KUUR Oxygeneo + tripollar 3 weken na elkaar 1 behandeling €240