COMFORT ZONE ANTI-STRESS

In één uur tijd een efficiënte gelaatsbehandeling en 100% relaxatie!

Heerlijk ontspannende well-being gelaatsbehandelingen met resultaat, door de doeltreffende verzorgingsproducten en de felbegeerde comfort zone gelaatsmassage. Bovendien blijft u genieten en krijgt u tijdens het masker de keuze uit een hoofdhuid, arm- of voetmassage.
Naargelang uw huidconditie wordt de gepaste behandeling geselecteerd.

Hydramemory is perfect voor de huidconditie die vochtarm is. De diep hydraterende behandeling met natuurlijke actieve ingrediënten optimaliseert het hydratatieniveau van gelaat en hals.

Recover Touch is geschikt voor de huid die flets, droog en gevoelig is. De producten die gebruikt worden zijn echte vitamine bommetjes voor je huid, die er stralend uitziet, en zijdezacht aanvoelt!

Epilaties en make-up zijn hier niet inbegrepen, maar
kunnen wel bij gevraagd worden.

Anti-stress gelaat     `55     €70

HOT-STONE MASSAGE

De hot-stone massage is een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul oliën. Met als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest!

hot-stone massage rug en nek `30 €35
hot-stone massage lichaam `60 €70
manuele rugmassage `30 €40

AROMASOUL SCRUB-MASSAGE

Tijdens deze behandeling wordt je lichaam masserend gescrubd. De aromasoul scrub-massages verbeteren en herstellen uw huid,  maken deze uitzonderlijk zacht en helder. Bovendien is dit relaxerend!

Aromasoul scrub-massage   `45    €50

AROMASOUL MASSAGE

Ontspannende lichaamsmassage met een warme aromatische olie! voor een intens gevoel van welzijn en een ontspannen zachte huid.

Aromasoul massage    `55     €70

PRO-SLEEP MASSAGE

Een unieke combinatie van aanrakingen, geluid en aromatherapie zorgen hier voor een relaxatie van lichaam en geest. De Tranquility Pro-Sleep massage is goed voor mensen met stress, slaapproblemen of vermoeidheid.

Pro-sleep massage    `55    €75