GELAATSBEHANDELINGEN MARY COHR

De MARY COHR gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, een gelaatsmassage en masker naargelang de gekozen behandeling, en een lichte make-up. Wij geven u graag huid en verzorgingsadvies om het resultaat van de behandeling te onderhouden.

CATIOVITAL

Een complete reinigende en verzorgende behandeling met een exclusief apparaat. Een warmtemasker voor een grondige reiniging en ionisatie voor een diepgaande verzorging, afgesloten met een ontspannende massage. Een top-behandeling op maat!

EYE REPAIR

Specifieke oogcontour verzorging in 3 stappen. Rimpels zijn gladgestreken, wallen verdwenen en kringen verminderd. Voor een jongere oogopslag en een instant ‘lifting effect’ van de ogen.

PHYTOXYGENE

Exclusieve behandeling om de huid te ontgiften en van zuurstof te voorzien dankzij de kracht van de natuur.  uw huid is gekalmeerd, ademt en straalt! 100% détox.

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING

Een schone, stralend mooie huid! Dieptereiniging met vapozone, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid!

DERMO PEELING

Huidvernieuwende behandeling voor een frisse heldere teint en een effen huid.  Deze anti-aging behandeling is ideaal in kuur bij pigmentatie of maandelijks als opfrisser.

 

Catiovial `90 €74
Eye repair `40 €54
Phytoxygène `75 €79
Klassieke gelaatsbehandeling `75 €68
Dermo Peeling
`75 €79