GELAATSBEHANDELINGEN MARY COHR

De MARY COHR gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, gelaatsmassage, masker volgens doel en/of huidtype.
Naargelang je doel; reinigend, heldere effen huid, anti-rimpel, verstevigend, anti-aging?  kies je de beste behandeling volgens je wensen. Wij helpen je graag en adviseren je de aangepaste thuisverzorging om het resultaat te versterken.
Tip: als je niet goed weet wat kiezen, boek je ‘gelaatsverzorging volgens huidbeeld’.  Dan bekijken en bespreken we samen bij de afspraak de voor jouw huid,  beste behandeling!

BEAUTE AROMATIQUE – 1u – €74
100% natuurlijk. Een heel ontspannende gelaatsbehandeling door de uitzonderlijke massage. Een mooie stralende huid door de behandeling met etherische oliën en een zalig masker.

MULTI-PURETE 1u – €74  of  1u20 €86 
Een reinigende gelaatsverzorging met de nadruk op  het verwijderen van zwarte puntjes en onzuiverheden. gevolgd door een détox reinigend masker voor een mooie zuivere huid!

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING 1u – €74
Dieptereiniging met vapozone, gevolgd door een korte gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! De basis behandeling voor een een verzorgde mooie huid.

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING 1u20 – €84
Dieptereiniging met vapozone, verwijderen van alle onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! De basis behandeling voor een een verzorgde mooie huid.

PHYTOXYGENE 1u20 – €94
Exclusieve behandeling om de huid te ontgiften en van zuurstof te voorzien dankzij de kracht van de natuur.  Uw huid is gekalmeerd, ademt en straalt! 100% détox.

DERMO PEELING 1u20 – €94
Huidvernieuwende behandeling voor een frisse heldere teint en een effen huid.  Deze anti-aging behandeling is ideaal in kuur bij pigmentatie of maandelijks als opfrisser.

CATIOVITAL 1u20 – €86
De Mary Cohr startbehandeling; een complete reinigende en verzorgende behandeling met een exclusief apparaat. Een warmtemasker voor een grondige reiniging en ionisatie voor een diepgaande verzorging, afgesloten met een ontspannende massage. Een top-behandeling op maat!

CATIOVITAL JEUNESSE 1u20 – €94
Catiovital maar met verjongingseffect door de ionisatie van de Nouvelle jeunesse serums. Een zeer complete en gepersonaliseerde anti-aging behandeling van gelaat, hals en décolleté.

AGE FIRMING 1u20 – €104
3 verjongende effecten: anti-rimpel, revitaliserend en verstevigend! Een masker met oligo-elementen dat de liftende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt! Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit!

AGE SIGN REVERSE  1u20 – €104
Spectaculair liftend effect, zichtbare vermindering van de rimpels, en een heldere huid! Door Vit. C en zeer actieve werkstoffen is dit de beste manuele anti-aging behandeling voor gelaat, hals en décolleté. In één uur tijd een zichtbaar strakker en jonger gelaat!
Vanaf 45/50 jaar.

Specifieke oogmasker die je bij elke gelaatsverzorging als extra kan toevoegen. Dit om rimpeltjes rond de ogen extra te behandelen!
EYE REPAIR OOGMASKER €19