GELAATSBEHANDELINGEN MARY COHR

De MARY COHR gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, gelaatsmassage, masker volgens doel en/of huidtype.
Wij adviseren u graag de beste verzorging voor uw huid in het instituut  en aangepaste en thuisverzorging.
Tip: als u niet graag kiest boekt u gelaatsverzorging volgens huidbeeld.  Dan bekijken we samen met u de beste behandeling.

CATIOVITAL
De Mary Cohr startbehandeling; een complete reinigende en verzorgende behandeling met een exclusief apparaat. Een warmtemasker voor een grondige reiniging en ionisatie voor een diepgaande verzorging, afgesloten met een ontspannende massage. Een top-behandeling op maat!

CATIOVITAL JEUNESSE
Catiovital maar met verjongingseffect door de ionisatie van de Nouvelle jeunesse serums. Een zeer complete en gepersonaliseerde anti-aging behandeling van gelaat, hals en décolleté.

PHYTOXYGENE
Exclusieve behandeling om de huid te ontgiften en van zuurstof te voorzien dankzij de kracht van de natuur.  uw huid is gekalmeerd, ademt en straalt! 100% détox.

DERMO PEELING
Huidvernieuwende behandeling voor een frisse heldere teint en een effen huid.  Deze anti-aging behandeling is ideaal in kuur bij pigmentatie of maandelijks als opfrisser.

AGE FIRMING
3 verjongende effecten: anti-rimpel, revitaliserend en verstevigend! Een masker met oligo-elementen dat de liftende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt! Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit!

AGE REPAIR
Spectaculair liftend effect, zichtbare vermindering van de rimpels, en een heldere huid! Door Vit. C en zeer actieve werkstoffen is dit de beste manuele anti-aging behandeling voor gelaat, hals en décolleté. In één uur tijd een zichtbaar strakker en jonger gelaat!
Vanaf 45/50 jaar.

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING
Dieptereiniging met vapozone, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! De basis behandeling voor een een verzorgde mooie huid!

EYE REPAIR OOGMASKER
Specifieke oogmasker die je bij elke gelaatsverzorging als extra kan toevoegen. Dit om rimpeltjes rond de ogen extra te behandelen!

Catiovital `75 €74
Catiovital Jeunesse `75 €79
PhytOxygène `75 €79

FEELING ACTIE van 1 maart tot 30 april :
84€ voor uw eerste Mary Cohr gelaatsverzorging inclusief geschenkbox
met hydrosmose serum twv 57€, staaltjes en kortingsbonnen.

DermoPeeling `75 €79
Age Firming ’75 €84
Age Repair `75 €89
Klassieke gelaatsbehandeling `70 €68
Eye Repair masker
€10

Bij alle MARY COHR behandelingen is epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen!