GELAATSBEHANDELINGEN MARY COHR

De MARY COHR gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, gelaatsmassage, masker volgens doel en/of huidtype.
Naargelang uw doel; reinigend, heldere effen huid, anti-rimpel, verstevigend, anti-aging kies je de beste behandeling volgens uw wensen. Wij adviseren u graag alsook de  aangepaste thuisverzorging om het resultaat te versterken.
Tip: als je niet goed weet wat te kiezen, boek je best ‘gelaatsverzorging volgens huidbeeld’.  Dan bekijken we op het moment van de afspraak samen de voor u beste behandeling!

BEAUTE AROMATIQUE – 1u – €69
100% natuurlijk. Een heel ontspannende gelaatsbehandeling door de uitzonderlijke massage. Een mooie stralende huid door de behandeling met etherische oliën en een zalig masker.

MULTI-PURETE 1u – €69  of  1u20 €84
Een reinigende gelaatsverzorging met de nadruk op  het verwijderen van zwarte puntjes en onzuiverheden. gevolgd door een détox reinigend masker voor een mooie zuivere huid!

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING 1u – €69
Dieptereiniging met vapozone, gevolgd door een korte gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! De basis behandeling voor een een verzorgde mooie huid.

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING 1u20 – €79
Dieptereiniging met vapozone, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! De basis behandeling voor een een verzorgde mooie huid.

PHYTOXYGENE 1u20 – €89
Exclusieve behandeling om de huid te ontgiften en van zuurstof te voorzien dankzij de kracht van de natuur.  Uw huid is gekalmeerd, ademt en straalt! 100% détox.

DERMO PEELING 1u20 – €84
Huidvernieuwende behandeling voor een frisse heldere teint en een effen huid.  Deze anti-aging behandeling is ideaal in kuur bij pigmentatie of maandelijks als opfrisser.

CATIOVITAL 1u20 – €84
De Mary Cohr startbehandeling; een complete reinigende en verzorgende behandeling met een exclusief apparaat. Een warmtemasker voor een grondige reiniging en ionisatie voor een diepgaande verzorging, afgesloten met een ontspannende massage. Een top-behandeling op maat!

CATIOVITAL JEUNESSE 1u20 – €89
Catiovital maar met verjongingseffect door de ionisatie van de Nouvelle jeunesse serums. Een zeer complete en gepersonaliseerde anti-aging behandeling van gelaat, hals en décolleté.

AGE FIRMING 1u20 – €96
3 verjongende effecten: anti-rimpel, revitaliserend en verstevigend! Een masker met oligo-elementen dat de liftende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt! Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit!

AGE SIGN REVERSE  1u20 – €98
Spectaculair liftend effect, zichtbare vermindering van de rimpels, en een heldere huid! Door Vit. C en zeer actieve werkstoffen is dit de beste manuele anti-aging behandeling voor gelaat, hals en décolleté. In één uur tijd een zichtbaar strakker en jonger gelaat!
Vanaf 45/50 jaar.

Specifieke oogmasker die je bij elke gelaatsverzorging als extra kan toevoegen. Dit om rimpeltjes rond de ogen extra te behandelen!
EYE REPAIR OOGMASKER €15