AROMASOUL-ARRANGEMENT

Aromasoul arrangement is een combinatie van de aromasoul scrubmassage, gevolgd door de ontspannende lichaamsmassage met warme olie! U vertrekt onspannen en met een zijde-zachte huid!

Aromasoul-arrangement ’90 €120

RELAX-ARRANGEMENT

Rugpeeling, gevolgd door een zalige hot-stone massage van rug en nek en u blijft genieten met de antistress gelaatsbehandeling met z’n uitzonderlijke massage, inclusief massage van de armen, handen en voeten tijdens het masker.
Het meest gekozen arrangement!

Relax-arrangement `90 €120

TRANQUILITY LUXE RITUEEL

Een luxueuze en complete massagebehandeling van gelaat en lichaam. Het brengt een aangenaam gevoel van welzijn, verbeterde bloedsomloop en een diepe hydratatie! Een aromatische wellness ervaring om spanning en stress te verlichten, waardoor u zich als herboren voelt.

Tranquility luxe ritueel `90 €120

LUXE-ARRANGEMENT

Een voetbadje, de aromasoul lichaamsscrub gevolgd door de hot-stone massage van rug en nek. Aansluitend de anti-stress gelaatsbehandeling inclusief massage van de armen, handen en voeten.
Een zalig en het langste [comfort zone] arrangement…
Eventjes weg van de wereld!

Luxe arrangement  2u    €145

ANTI-STRESS ARRANGEMENT

Nieuw !  2 u genieten ! Startend met de hot-stone massage van het ganse lichaam gevolgd door de zalig anti-stress gelaatsbehandeling met extra massages hals, décollté , alsook handen en voeten tijdens het masker

Anti-stress arrangement 2u €145

DUO-ARRANGEMENT

Gezellig met zijn twee en tegelijkertijd genieten en ontspannen in onze sfeervolle duo-ruimte.
Dit kan voor alle gelaatsbehandelingen, massages en arrangementen
Als u een duo-behandeling via de webshop wenst te bestellen, doet u x2 in het winkelmandje en bij de opmerking graag vermelden dat u een duo-behandeling wenst.

Kies uw ideale verwencheque !