GELAATSREINIGINGEN

Ieder huidtype, ongeacht leeftijd, heeft een goede reiniging nodig om de huid te laten stralen. Zeker als u weinig tijd heeft en toch een complete behandeling wenst voor een aantrekkelijke prijs is dit een aanrader.

CATIOCLEAN EXTRA €74

Deze 1u-behandeling combineert een diepe reiniging en een ontspannende massage, waardoor u in een korte tijd een heldere en stralende teint krijgt. Voor de normale tot droge huid, ongeacht de leeftijd! Een effectieve behandeling, met direct resultaat inclusief verwijderen zwarte puntjes, reinigend masker en epilatie wenkbrauwen.

OXYGENEO = huidverbetering!  €89

De Oxygeneo behandeling voor een effen heldere huid.

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering! De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je maandelijks herhalen als ‘come and go’ behandeling. Voor wie een echte huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur van 3 behandelingen (in 1 maand)

OXYGENEO all-in bevat ook epilatie wenkbrauwen en verwijderen van zwarte puntjes of onzuiverheden.

We bekijken en kiezen de oxypod/behandeling die voor u best past :
– BALANCE : voor de gemengde huid
– REVIVE : anti-aging, anti-rimpel
– ILLUMINATE : doffe huid, tegen hyperpigmentatie
– HYDRATE : verzorgt de droge vochtarme huid
– DETOX : goed voor alle huidtypes
– GLAM : dé glow-oxypod voor een stralende huid. feestje ?

Bij de huidverbetering zal je zien dat je de oxygeneo ook kan uitbreiden met tripollar, dit voor een anti-aging behandeling met duidelijke huidversteviging en verstrakking van de gelaatscontouren.  Vraag ons vrijblijvend meer info.

Oxygeneo ‘come and go’ ’40 €79
Oxygeneo all-in ’60 €89
KUUR oxygeneo 3x €240
Oxygeneo + tripollar all-in
KUUR  Oxygeneo+tripollar
’80
3x
€116
€300