GELAATSREINIGINGEN

Ieder huidtype, ongeacht leeftijd, heeft een goede reiniging nodig om de huid te laten stralen. Zeker als u weinig tijd heeft en toch een complete behandeling wenst voor een aantrekkelijke prijs is dit een aanrader.

CATIOCLEAN EXTRA

Deze 1u-behandeling combineert een diepe reiniging en een ontspannende massage, waardoor u in een korte tijd een heldere en stralende teint krijgt. Voor de normale tot droge huid, ongeacht de leeftijd! Een effectieve behandeling, met direct resultaat inclusief verwijderen zwarte puntjes, reinigend masker en epilatie wenkbrauwen.

OXYGENEO

De Oxygeneo behandeling voor een effen heldere huid.

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering! De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je maandelijks herhalen. Voor wie een echte huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur van 3 behandelingen in 1 maand.

OXYGENEO all-in bevat ook epilatie wenkbrauwen en verwijderen van zwarte puntjes of onzuiverheden.

We bespreken en kiezen de oxypod/behandeling die voor u best past :
– BALANCE : vette, gemengde huid
– REVIVE : anti-aging
– ILLUMINATE : doffe huid, hyperpigmentatie
– HYDRATE : droge vochtarme huid
– DETOX : alle huidtypes

catioclean ’30 €35
Catioclean extra ’60 €69
Oxygeneo
Oxygeneo all-in
’40
’60
€72
€89