GELAATSREINIGINGEN

Ieder huidtype, ongeacht leeftijd, heeft een goede reiniging nodig om de huid te laten stralen. Zeker als u weinig tijd heeft en toch een complete behandeling wenst voor een aantrekkelijke prijs is dit een aanrader.

CATIOCLEAN VAN MARY COHR

De behandeling combineert een diepe reiniging en een ontspannende massage, waardoor u in een korte tijd een heldere en stralende teint krijgt. Voor de normale tot droge huid, ongeacht de leeftijd! Een effectieve behandeling, met direct resultaat in slechts 30 minuten!

CATIOCLEAN EXTRA

Idem als de catioclean + het verwijderen van zwarte puntjes, reinigend masker en epilatie wenkbrauwen. Voor de onzuivere huid.

GELAATSREINIGING

Een manuele reiniging met gebruik van de vapozone.

OXYGENEO

De Oxygeneo behandeling voor een effen heldere huid.

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering! De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je om de 5 à 6 weken herhalen. Voor wie een daadwerkelijke huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur* van min. 3 behandelingen.

 

Catioclean van Mary Cohr `30 €30
Catioclean extra
`60 €58
Gelaatsreiniging `60 €49
Oxygeneo `40 €58