GELAATSBEHANDELINGEN MARY COHR

De MARY COHR gelaatsbehandelingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, een gelaatsmassage en masker naargelang de gekozen behandeling, en een lichte make-up. Wij geven u graag huid en verzorgingsadvies om het resultaat van de behandeling te onderhouden.

CATIOVITAL

Een complete reinigende en verzorgende behandeling met een exclusief apparaat. Een warmtemasker voor een grondige reiniging en ionisatie voor een diepgaande verzorging, afgesloten met een ontspannende massage. Een top-behandeling op maat!

CATIOVITAL NOUVELLE JEUNESSE

Idem als hierboven een top-behandeling op maat maar met de Nouvelle Jeunesse Producten voor een Anti-aging effect!

PHYTOXYGENE

Exclusieve en nieuwe Mary Cohr behandeling om de huid te ontgiften en van zuurstof te voorzien dankzij de kracht van de natuur.
Uw huid is gekalmeerd, ademt terug en straalt ! 100% détox!

KLASSIEKE GELAATSBEHANDELING

Een schone, stralend mooie huid! Dieptereiniging met vapozone, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid!

DERMO-PEELING

Huidvernieuwende behandeling met verjongingseffect! Een behandeling met fruitzuren voor een nieuwe opperhuid, een voedende massage, gevolgd door een masker dat de huid lift.

 

Catiovital `90 €74
Catiovital Nouvelle Jeunesse
`90 €79
PhytOxygène `75 €68
Klassieke gelaatsbehandeling `75 €68
Dermo Peeling  ’75 €79